20. 2. 2011

Bruslení na Mácháči 2

Location: Máchovo jezero, Česko
Matka Příroda sprostě opisuje. Toto skandální zjištění přineslo repete sobotního zájezdu za bruslením na Máchovo jezero. Do sestavy tentokrát přibyla Danča Drobná vulgo Bohyně. Boonya a Danča toho mají nemálo společného - obě se na vrcholové úrovni zabývaly házenou, lezou po skalách, bruslí na všech druzích povrchů, a také, a to se málo ví, jsou velmi talentované grafičky.

Sluníčko, akvatinta 30 x 50 cm, Libuše Černá, 1. ročník ZUŠ Evy Randové
Obě slečny vynikly už v dětství při docházce na základní uměleckou školu. Prostá zadání typu: "Děcka, nakreslete sluníčko" nebo "Kdo svede hezčí stromeček?" pojaly na svůj věk velmi neotřele a s použitím pokročilých grafických technik. Více dvě přiložené práce z archivu ústecké a bílinské lidušky.
Podzimní jablůňka na naší zahrádce, suchá jehla 50 x 30 cm, Daniela Drobná, 1. ročník ZUŠ Bílina
A právě včera na Mácháči se ukázalo, že Příroda je sice mocná čarodějka, ale čas od času si "vypůjčí" něco od lidí. Na zamrzlé hladině jezera se totiž objevily struktury, které nápadně připomínají rané grafické práce Boonyi a Danči. Důkaz přinášíme v závěru článku.
Lední jachty u hotelu Port.
Jinak bruslotrip se od minulého lišil v tom, že led byl trochu hrbolatější (přimrzl na něj napadaný sníh), nesvítilo slunce a foukal vítr. Konečně se daly do pohybu lední jachty a přibyli k nim i kiteři. Bruslení každopádně luxus, jen v zátokách byla kvalita ledu trochu horší. Nově bylo provedeno i vylodění na Kachní ostrov.
Danča před invazí na Kachní ostrov.
Zátiší s umělkyní Boonyou.
Dreamteam na Isle de Canard.
Sekretářka zapracovala od minula na bezpečnosti a pořídila neprůstřelnou vestu. V její zádové kapse (na házečku) se dá vozit termoska. Nesmí se ale padat, to pak vypadává.
Kameramanka a kaskadérka [di:di:]
Dokumetaristka Boonya.

Důkazní materiál o tom, že Příroda opisuje


Plagiát č.1 Srovnej s první fotkou v tomto textu.
Plagiát č.2 Srovnej s druhou fotkou v tomto textu.
Text: Papouš
Foto: Boonya, Danča a Papouš

7 komentářů:

  1. Datum: 21.02.2011
    Titulek: Běžkuňk
    Čus delfíne Filípku, jak koukám jsi si docela vyhrál ve photoshopu, abys vyzdvihl dámy ještě víše než jsou. Jinak pěkný report. To já byl s Janičkou na běžkách a po 30km (já asi o 5 víc) jsme se jeli zrelaxovat do lázní v Altenbergu, kde už němčinu skoro neslyšíš.

    OdpovědětVymazat
  2. Datum: 21.02.2011
    Titulek: Ostrov
    Jak koukám další ukázka bezohlednosti, na ty ostrovy je zákaz vstupu a ty se tam necháš vyfotit a pak to prezentuješ na net, tak to my jsme se tam sice vyfotili, ale v té době byl ještě internet v plenkách, tak že to upadlo do zapomnění.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Datum: 21.02.2011
      Titulek: Re: Ostrov
      Je tam nějakej zákaz parkování. Jinak je to normálka kus lesa, co čouhá z vody. Environmentální impakt tedy nula.

      Vymazat
    2. Datum: 22.02.2011
      Titulek: Re: Re: Ostrov
      Myslím že to bylo všude na plážích, napsáno, že je zákaz vstupu na ostrovy, protože to jsou přírodní rezervace

      Vymazat
    3. Datum: 23.02.2011
      Titulek: Re: Re: Re: Ostrov
      Klííd. Vochrana se tejká fóglů a je půlka února, takže fógli se eště teprva rozcvičujou před stavbou hnízda. Hlásim, že behěm našeho 10min pobytu nezemřel ani jeden ptáček-zpěváček, smrt ovšem čeká jednu sojku-bonzačku...

      Vymazat
  3. Dejte příště vědět, už jsem takhle jel na bruslích z Hamru na jezeře na Děvín. Sekal

    OdpovědětVymazat