21. 5. 2019

3D bludiště v Oseku - prima zábava na odpoledne

Location: 3D bludiště Osek, Česko
3D bludiště v korunách stromů v Oseku je v podstatě lanové centrum, v němž nepotřebujete sedák a jištění a i vlezné je příjemnější než u lanového centra - plnokrevníka. V databázi tripů Ausflux jsme nově zřídili kriterium poo, což nemá nic společného s trusem, ale je to zkratka pro po o (jakože se jde ze školky po obědě dom), byť to v reálu to znamená po spa (odchod po odpoledním spaní). Jenže po o je moc široký, takže zkráceno na poo.
Poo je prostě typ akce, kdy vypadneme s JayKayem ze školky a jdeme užívat odpoledne - např. ve formátu klouzačka/houpačka, zoo, houby nebo koupačka, ideálně do 30 km od baráku. No a 3D bludiště v Oseku nově do filtru poo padlo. Na jeho konzumaci vyrážíme v úterý 21.5.2019.
Bludiště vede ve dvou patrech mezi stromy v parádním smíšeném lese. V kiosku si koupíte za 50 CZK/hlava vstup, dostanete náramek a můžete lítat po lanových mostech do haleluja. První patro je lehký, v druhym už překážky dávají zabrat fotroj i kinderoj. Celej systém lanovejch mostů má ale formu klecového lůžka - mládenec nemá odkud vypadnout. Zábava náramná - dáte kolo, slezete dolu na svaćinku a pitíčko, chvíli chillujete a pak znova do korun. Malej gangster je nadšenej.
Osek je nabitej zajímavostma - cirsterciácký klášter, dva pivovary, nějaký lezení, v zimě běžky na Dlouhé Louce atd. A ty lesy kolem města jsou famózní.
3D bludiště v korunách stromů v Oseku u Duchova.

Nástup je po točitém schodišti. JayKay zkoumá náramek, který právě dostal.

A to je onen náramek opravňující ke vstupu na atrakci.

První patro 3D bludiště je brnkačka.

V druhém levelu už je obtížnost vyšší.

Ale i kláda se dá oběhnout.

Tady potřeboval mládenec support.

Fotroj s vamplem a ledvinou to dalo zabrat.

U pani ve stánku se dá koupit kromě lístku i pitíčko a nějakej příkus.

Pod bludištěm jsou lavičky pro rodiče dětí větších než 140 cm. Rodiče menších krakenů musí dělat doprovod ve větvích.

 
Text a foto: Papouš

Žádné komentáře:

Okomentovat