2. 7. 2008

Mission accomplished - Budov má štandy

Location: Ústí nad Labem, Česko

Budovskou Kinderklettergarten - Dětský masiv - Vám představíme v duchu Pinterovy hry Zrada - odzadu dopředu. Tak tedy: poslední událostí na Budově je, že tu východní buňka OVK ČHS Severozápadní Čechy dokončila štandizaci. Zaplatili ji ČHS, platforma Zakuklený ustašovec a HO USK Slavie Ústí nad Labem.

Devět chlapíků z Budova. Horní řada zleva: nad cestami Žížala Jůlie 4Huckleberry Finn 5- a Rumcajs 3. Střední řada zleva: nad cestami Milovník koní 3Cesta středem 4 a Cantervillské strašidlo 4. Dolní řada: nad cestami Obryně Stáňa 3Hurvínek 3 a Cipísek 2.
Štandizace byla završena ve středu 2. července 2008. V místním znělci je teď devět slaňáků. Ataman HO Spartak Ústí nad Labem David Ještěrka Michovský navrhuje ještě vybudovat jistící stanoviště v průběhu některé z cest, aby nováčci měli kde trénovat štandování ve stěně. Dobrý podnět, teď pro něj jen zbývá vytvořit prostor v badžetu.
Jeden z budovských prvovýstupců Radek Tintěra (vlevo) a otec-zakladatel oblasti Dan Hölzl při otvírání oblasti loni na jaře.
Jak probíhala loňská otvíračka Budova a kde vůbec Budov je, Vám přiblížíme zítra. Průvodec je zatím pod konstrukcí, takže ten přijde na řadu někdy později.
Text a foto: Papouš

1 komentář:

  1. Datum: 17.06.2012
    Titulek: Štandy
    Ó pane lesů a skal,... dej ať CVK poskytne 10 mm maillony do štandůůůůů.

    OdpovědětVymazat