9. 3. 2014

Bouldery v Pstruží mysl vzpruží - otevírání oblasti

Location: Pstruží, Česko
Tato akce je určena nejen pro vyznavače boulderingu, ale i pro krušnohorské kvakerské patrioty či obyčejné šutromilce, již touží poznat nové skalní terény Krušných hor. Charakter akce má mnohem blíže k happeningu než k oficiální ceremonii či sportovní soutěži. Oč jde? Čtěte dále!




- v plánu je slavnostní otevření nové boulderové oblasti Pstruží
- termín otvíračky je naplánován na sobotu 5. 4. 2014
- kromě slavnostního proslovu je pro vás jako hlavní chod připraveno 159 boulderových směrů a mnoho dalších variant na krásných balvanech, očištěných v průběhu roku 2013
- balvany rozeseté na ploše 300 x 300 metrů jsou z pevné hrubozrnné žuly a nachází se jen pár minut chůze od parkoviště
- obtížnost boulderů se většinou pohybuje od 5A do 6B FB (Petrohrad) a nezřídka se jedná o hajbóly!!!
- zahájení akce je plánováno od 8.00 do 10.00 na parkovišti naproti autoopravně na horním konci obce Pstruží. Souřadnice parkoviště: 50°20'50.250"N, 12°49'18.236"E. Na parkovišti bude v tuto dobu čekat "uvaděč", který po úvodním proslovu bude posílat příchozí účastníky do skal.
- za dobrovolný symbolický peníz  lze od "uvaděče" přímo na parkovišti koupit detailního fotografického průvodce, vytištěného na křídovém papíře. Průvodce je možné též zdarma stáhnout u jeho autora Jardy Elektrikáře Štěpánka nebo na Horoklubu Chomutov.
- vlastní lezení bude probíhat již podle vaší režie
- vyhrává ten, kdo se dobře baví!
- afterpárty patří již neodmyslitelně k závěrečné fázi takovýchto akcí a uskuteční se v restauraci (penzionu) Rafanda v Hroznětíně. Budete ho míjet při cestě do Pstruží. Je hned za železničním přejezdem vlevo u silnice. Bude se jednat o nezávazný pochlast a pokec při kytaře resp. kytarách. Ubytování je možné buď přímo na pokoji v penzionu nebo širák na zahrádce. Kontakt na majitele penzionu je přes stránky penzionu nebo na telefonu +420 721 912 404

Wooryy leze Zkoušku krutem 5A na kámen Zkušebna.

Zaslal: Svinčo
Repro: Lezecký průvodce boulderingovou oblastí Pstruží


Žádné komentáře:

Okomentovat