21. 12. 2019

Trampoliny na Střekově - prima zábava, když je venku slizko

Location: Trampoline Academy Střekov, Česko
Trampošky má JayKay celkem v oblibě, proto je pravidelně zařazujeme do meníčka. Venkovní nabízí v Ústí n.L. asi jen hřiště ve Všebo, indoor má širší možnosti. V Aussigu jsou 2 velká trampolínová centra - Jump Ústí v Předlicích a Trampoline Academy na Střekově. V prvním už JayKay byl, do druhého jsme se vypravili ve čtvrtek 19.12.2019.
V Jump Ústí je o nějakou tu atrakci navíc - ninja park, smečování do koše z trampolíny, kladinu a další, Trampoline Academy je zaměřená jen na skákání, dalo by se říct. V Jumpu mají i sekci pro menší děti Jump Klubík, kde je prolézací hrad s klouzačkami a trampolíny.

Vlezné na obě sportoviště je podobné - hodina v Jumpu/Akademii stojí 199/179 CZK v po-čt/po-pá, o víkendu (a u Jumpu i v pá) pak 209/199 CZK, youngsteři pak zaplatí shodně v Jumpu i Akademii 159/169 CZK za všední den/víkend. Je tu ale jeden rozdíl - dítě počítají v Jumpu od 3 do 15 let, v Akademii od 6 - 17 let. Takže JayKay na Střekově neplatí, v Předlicích by za plné využití areálu cvakal.  
Na druhou stranu v Jumpu může jít dítě do Jump Klubíku za 99/149 CZK v po-čt/pá-ne + tu mají rodinné vstupné, které jsem na stránkách Trampoline Academy nenašel. Ale asi nějaká domluva možná je, protože nám s JayKayem nabídli 130 CZK za oba... Takže každý soudruh ať si sám rozhodne, kam se vydá.
K vlastnímu průběhu - JayKay vydržel hopsal celou hoďku jak nic, já myslel, že si na trampolínu jen stoupnu a mejch 109 kg to vodpruží za mě. Houbeles, vodcházel jsem splavenej jak kobyla. Jako zábava na mokrý a mlhavý dny dobrá, příště jdeme zas.
Text a foto: Papouš
JayKay stínuje v Trampoline Academy Střekov.

Dlouhá trampolína je na několik salt za sebou.

Oranžová nafukovací duchna spolehlivě tlumí pády. Zatímco JayKay po ní chodí jak Kristus po vodě, po fotroj zbyde slušnej kráter.

Hula hop.

Na imitaci snoubiče/wejku si můžeš nacvičit nějaký tríčky do snowparku.

Napočítal jsem tu 58 trampolín.

Na galerii se můžeš obžerstvit.

Žádné komentáře:

Okomentovat