4. 6. 2022

JayKay ztratil zábrany a vyšvihl se mezi velbloudí hrby. Chvála tradičního cirkusu, smrt neomarxistům!

Location: Ústí nad Labem, Česko

Cirkusy nového typu a la Letní Letná - teda de facto bez zvířat, když nepočítám nějakýho cvičenýho pudla - nejsou marný, ale tradiční cirkus s drezúrou šelem a jinejch zviřátek je tradiční cirkus. Tradici ale ohrožuje "tlak neomarxistů, lepšolidí, veganů a jinejch dobroserů," jak jsme s JayKayem konstatovali už u reportu z habrkovického Ringellandu. Takže, když jsme v pátek 3.6.2022 viděli na ústeckých highlands šapitó cirkusu Metropol, bylo jasný, že musíme vyrazit, než bude pozdě. To se stalo v sobotu 4.6.2022 a světský nás předpisově voholili (s tým sme rátali) = 2 x 400 vlez + 110 párek v rohliku a magnet + 80 vlez do zvěřince + 200 za focení a jízdu na velbloudovi = bez pětky 1200 a čus. Tak provoz cirkusu něco stojí, ale tušim za tim i působení neomarxistickejch zákazů - všechno kvůli týhle svoloči zdražuje. 

Obrázky klaunů nás nalákaly do cirkusu.

Nakonec to byl klaun, kdo JayKaye nejvíc pobavil.

JayKay a šapitó cirkusu Metropol na ústeckých výšinách.

Bylo jasný, že nás světský voholej jak v barber shopu, tak jsme to alespoň drobně ztlumili křupkami a pitíčkem z vlastních zdrojů. Stejně si ale JayKay vyžádal párek v rohliku za pade a já si musel pořídit magnet za šede.

Kdyby byl houpací, vypadal by jak Korok, kterého jsme mívali doma.

Lamičky.

Z šelem byli k mání tygříci a jejich drezúra.

Krmení poníků. návštěva zvěřince, velkej pade, malej tři pětky, why not. Must see, než to neomarx devianti zakážou.

Malej krok pro lidstvo. velkej pro JayKaye. Až doposud totiž odmítal sedlat koně/osly/cokoli. A najednou to napral na velblouda. Focení kilo, jízda kilo, why not. Must do, než to neomarx devianti zatrhnou.

A už se jede kolem manéže!

Text a foto: Papouš

Žádné komentáře:

Okomentovat