6. 8. 2019

Fajnpark Chlumec n/C - zoo, dino a trampopark in one + mašinka inside

Location: Fajnpark, Chlumec nad Cidlinou, Česko
Do Fajnparku v Chlumci nad Cidlinou - s 11 ha největšího zábavního parku na V Čech - to máme z rodinného letního sídla 15 km, proto jsme se sem v úterý 6.8.2019 s JayKayem vydali. Vstupné je na první pohled krvavých 280 CZK/hlava, ale v parku je tolik atrakcí, že kdyby šel člověk jednotlivě na houpačky, trampošky, mašinku, do zooparku a dinoparku, tak v součtu vyplázne víc.

Jako je to klasická komerčárna s hlavou na hlavě, ale mládencoj se tam líbilo. Hned u vchodu je na jakémsi chlumu obří hlava, která chrlí vodu do kaskády končící v rybníčku. Byl hic, takže mladej hned skočil do vody a dobrou půlhoďku se cachtal. Dobrá vychytávka. 

Pak jsme prolezli trampolínoviště, luftburg, svezli se mašinkou, sjeli autíčka, prošli si minidinopark - maj tu fakt pěkný modely ještěrů, většina se jich hejbe a vydává zvuky, viděli 4rohou kouzu, pohladili osla a zase se svezli mašinkou. Borec si to celkem užil.

Text a foto: Papouš


U vchodu do Fajnparku je obří chrlič vody, která po průchodu kaskádou končí v brouzdališti.

Luftburgy a bungee trampolíny.

Trampošek je tu celkem dost.

Když do toho pere slunce, je chůze po tom červenym a modrym docela pocuc.

JayKay na bungee trampolíně. Zatim je na to sám moc lehkej, ale když mu přijde na pomoc 110kg těleso, věci se daj do pohybu. 

Už to nehul.

Stegouš se hejbal i chroptěl. Tyhle gumový modely jsou o chlup hezčí než třeba betonový, a tim pádem statický, ještírci v Urzeitparku Sebnitz (také přineseme zápis).

Tricerouš.

Další Honza Koller.

Tyranokomisař Rex. Pěknej kousek.

Čtyřrohá koza.

Z cyklu JayKay a osel po 185x. Jak se s nima vídá od mala, moc respektu nemá.

Mašinkou nic nezkazíš, ba naopak.


Žádné komentáře:

Okomentovat