8. 8. 2022

Bagrpark Most - zábava se stavebními stroji pro dva za litr. Ale stojí to za to. Díky, Jene Deutschi!

Location: Most, Česko

Z občasného spolustolovníka ze střekovské nálevny U nebožtíka a velkého bikera (jízda na inlinech je sport pro buzny :-) ) Jana Deutsche vypadl v létě 2022 amazing tip - v Mostě je zábavní park, kde se dá pohrát si s bagrama. Tip samozřejmě putoval ihned do Bucket Listu s levelem 7 se žlutym podbarvením, což znamená Must see.  V pondělí 8.8.2022 jsme zase dumal, co budem s ředitelskym páchat, a tak jsme vyrazili do Bagrparku v Mostě.

Bagříky jsou situovány v areálu místního autodromu a je jich tu dobře deset. Plus tu mají i plácek s buggynami, ale ty byly v domě naší návštěvy mimo provoz. Mají tu skillzónu, kde člověk může lovit bagrem kachny, srážet kuželky nebo nakládat bowlingový koule, jsou tu plácky, kde se dá řídit dumper, válec nebo nakladač + je tu bagrovací zóna, kde se přemisťuje hlína nebo šutry. Velká zábava, byť za pusu úplně neni.

Bagrpark Most je v areálu mosteckého autodromu. V čase naší návštěvy tu probíhaly německý závody motorek. JayKay se mi furt ptá, jestli je Fabia Camper ve verzi Postealth sportovní nebo spací auto. Nakonec jsme se dohodli, že to je sportovně-spací vůz, přičemž sportovně v tomto případě znamená, že je schopen převážet sportovní vybavení.

Základní vlez do Bagrparku Most byl v srpnu 2022 - 100 CZK dospělec, 150 CZK dítě + 5 min na jednotlivé atrakci za 100 CZK. Nebo 700 CZK all inclusive pro jednotlivce (např. dítě) + 100 CZK dospělec jako doprovod - což na první pohled vypadá jako ranec, ale vzhledem k počtu atrakcí a možnosti je opakovaně navštívit je to nakonec výhodnější než kupovat si vstup na jednotlivou atrakci. Takže intro za 800 CZK, nějaký pití a nákup magnetu na ledničku, benzínek a jsme v tom za litr. Je to dost, ale zábava je to mega. 

Nejlepší byl stejně luftburg ve tvaru bagru.

Prolejzačka ve tvaru bagru.

Kuželky jsme zuby nehty horko těžko posráželi.

Jízda válcem byla luxusní.

JayKay na dumperu. Kola nezatáčej, točí se to podél osy, která je mezi nima, což je zkraje matoucí. Nejlepší součástí byl ovšem klakson.

Sekretářce se nejvíc líbilo bagrování hlíny.

Lov kachen skončil fiaskem.

JayKay Bagrus je samozřejmě taky vizionář, ale tohle je jméno firmy, co vyrobila luftburg ve tvaru bagru..


Bowlingový koule jsme nezkoušeli.

Do smykem řízeného nakladače jsme se v sestavě Sektetářka, Milan Vampl a JayKay nevešli.

Text a foto: Papouš

Žádné komentáře:

Okomentovat